Over ons

ABU (Allround Bouw Utrecht) is een traditioneel onderhouds- en installatiebedrijf. Wij realiseren en leveren de hoogste kwaliteit badkamers, dakwerk, renovaties, installatiewerk en nieuwbouw. Hierdoor beschikken wij over de kennis die nodig is om jouw wensen accuraat en met hoge kwaliteit uit te voeren. Tevens streven wij ernaar om zoveel als mogelijk voor 1 aanspreekpunt te zorgen. Wij zijn reeds 25 jaar actief (voorheen onderhouds en installatiebedrijf BeTo) in renovatie en onderhoudswerk inclusief aanleggen van cv installaties en badkamer renovatie.

Om de kwaliteit te waarborgen dient er vooruit gekeken te worden.Door nieuwe technieken en inzichten binnen zowel installaties als oude bouwmethodes is er veel veranderd binnen het vakgebied. Van deze nieuwe technieken maken wij gebruik om jou de beste ervaring te kunnen bieden.

Ook voor de kleinere klussen draaien wij onze hand niet om. Heb je een storing, lekkage of een klemmende deur? Indien je contact met ons opneemt komen wij snel jouw kant op om je te helpen. Verder hebben wij de ervaring om jouw woning van fundering tot nok te renoveren.